Brug Eksamens Coaching ved Bramerco

01

Bedre resultat

Du kommer til at virke mere overbevisende til eksamen, og de ting du ved, for du præsenteret så det er klart og tydeligt. Dermed får du en karakter som passer til dig, og måske er over det du normalt får.

02

Oplev mere ro

Lær at kontroller dine følelser op til og under en eksamen. Så du vil opleve at du kan tænke mere klart under eksamen og få sovet op til eksamen. Vi går igang med den del med det samme.

03

vær bedre forberedt

Planlæg dit tid best muligt op til eksamen, skab hurtigt overblik over hvad der er vigtigst for at få det resultat som du sigter efter. Så du bruger den tid du har bedst muligt om det er 24 timer, en uge, eller måned.

du har altid hjælpen lige ved hånden

Ved et eksamensforløb hos Bramerco, har du altid hjælpen lige ved hånden. Så hvis du har et behov for en samtale lige inden eksamen, mens du venter på at skal ind, så er det muligt. Du kan få coaching det meste af dagen og aftenen.   

Book en gratis uforpligtende samtale..

Forskellige muligheder for at forbedre din eksamen.

Forløb gennem din eksamens periode

Ha’ mig tilknyttet gennem hele din eksamen og brug mig ligeså meget som du har behov for.Kan være opkald imens du forbereder dig, opkald inden eksamen kort sagt når du har brug for det.Book en samtale overfor på 15 min, og lad os tage en kort snak om det skulle være en mulighed for dig.

Studiegrupper

Få hjælp direkte i din studiegruppe, eller find selv 2-3 andre på dit studie, hvor i sammen kan få hjælp med jeres studier. Så kan I alle bruge mig og lære at støtte hinanden i løbet af eksamensperioden og studiet generelt. Book en samtale for at se om det er noget for jer.

Enkelt session eller 3 sessioner.

Køb en enkelt eller tre sessioner, eller efter behov. Så har du mulighed for at tilkøbe dig hjælp når du har behov for det. Tiderne er dog afhængig af hvornår det er muligt. 🙂 

Hvem er din Coach?

Din eksamenscoach er Bramer Sørensen. Han har erfaring med alle rollerne til eksamen og har været studerende, eksaminator, og censor i censorsekretariatet. Derfor ved han hvad der forventes og hvordan en eksamen kan opleves. Ud over sit kendskab til kursusbeskrivelsen og kravene er han uddannet i læreprocesser og har en pædagogisk baggrund.

Han ved, hvad der skal til for at få succes med din eksamen, hvordan du forbereder dig på rollen. Han vil hjælpe dig med at forstå, hvad der kræves af dig, og hvordan du opnår det resultat, du ønsker.

Din eksamenscoach Bramer Sørensen har en venlig og coachende tilgang. Men han skifter også gerne sin hat til mere vejledning, når der er behov for det. Han har en dyb indsigt i, hvordan man lærer bedst, når man er sig selv og når man er i grupper. Han har også flere metoder, der kan gøre dit liv som studerende balanceret, også i eksamensperioden.

Portræt Bramer Sørensen